Biz

Biz

18 Ekim 2014 Cumartesi

Kahrolsun Gaz Sancısı

Arkadaş ne sıkıntıymış şu gaz.!
Yavrum sabahlara kadar uyuyamıyor resmen sancıdan. Ee bebesi uyumayan anneye de uyku yok tabi . Tam hah uyudu yatırıyım diyosun hoop tekrar ciyak ciyak ingaalaar. Bağır çocuum bağır ki ev yıkılsın..!
 Emzirdikten sonra iki pış pış sonra bi guughk! ooh gazı çıktı. Sen öyle zannet annem istediği kadar gegirsin hala var o gaz hala içerde, inat edip çıkmıyo dışarı yavrucaklarımızı ağlatmaya, rahatsız etmeye yemin içmiş sanki.!
 Bizim oğlan akşama kadar kuzu, sessiz, sakin bal dök yala ;)  Ne zaman ki saat 23.30 u gösterir uyusada uyanır bizim ki başlar gece mesaisine..
 Gaz damlası denen igreenç yağları şurupları deniyoruz şu aralar iyi gelir umarım. Bir de bebe yağıyla karnına masaj yaptığımda daha bi rahatlıyor sanki..
  Araştırma, gözlem yapma aşamasındayım ne yapsam huzurlu, ne yesem rahatsız, nasıl tutsam rahat ediyor bizim minik.. Öğreniyorum yavaş yavaş..
  Sabah 6 civari sabrım tükensede, sinirden oturup senle ağlasamda,ayakta zıplamak suretiyle saatler gezmekten bacağım,belim ve bütün uzuvlarım tutulsada, su içebilmek için fırsat kollasam da, 10 dakika uzanabilmek için yalvarsamda, hepsi herşey sen uyuduğunda geçiyor.. Bi de üstüne bi gülücük kondurdun mu değme keyfime sanki saatlerce canı çıkan ben değilim..
  Ağlarkende, gülerken de uyurken de her halinle çok tatlı, sevimli ve benim minnik yavrumsuun..
  Seviliyosuun çocuğuuum ♥♥

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder